מרכיבים:

½ 1 כוסות קמח חיטה /כוסמין
½ כוס קוואקר דק
200 גרם חמאה אפשר להמיר ל200 מ"ל שמן
¾ כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית תמצית וניל טבעית
1חבילת שוקלד צ’יפס 60%

אופן ההכנה:

1. חימום התנור ל180*מעלות
2. בקערה/מעבד מזון לערבב היטב את החמאה עם הסוכר
3. להוסיף את הביצים תוך כדי הערבוב
4. להוסיף את הסודה לשתייה,וניל,קוואקר וקמח ולערבב עד קבלת עיסה אחידה.
5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס
6. ליצור עיגולים/כדורים ולשטח ולהניח על דף אפייה במרווחים
7. לאפות בין 10-20 דקות (תלוי בתנור) או עד שהעוגיות מוזהבות למטה.הן מתקשות רק לאחר שהן התקררו.

בתאבון!


Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות