רכיבים:

•  7 כוסות קמח חיטה מלא
•  ½ 3 כוסות מים חמימים*
•  25 גרם שמרים טריים
•  כף מלח
•  כף סוכר
•   ½  כוס שמן/שמן זית
•  קצת פחות מים בקמח כוסמין
•  25 גרם שמרים עד 4 קג

אופן ההכנה:

1. לשים 2 כוסות קמח + ½ 3 כוסות מים + שמרים + סוכר לערבב מיטב במזלג ולכסות בניילון ל- 20 דק התפחה.

2. להוסיף 5 כוסות קמח + מלח + שמן,  ללוש היטב בקערה - בשלב זה לא כדאי להוסיף קמח,
להניח ל ½ שעה.

3. ללוש היטב על משטח מקומח - להניח ל- ½ שעה.

4. ללוש היטב ולהניח שוב ל- ½ שעה.

5. הבצק מוכן לשימוש - לחלות, לחם, לחמניות, פיתות ועוד..



Comments

חיפוש לפי קטגוריה

תמונות